Tecnologia creativa des de ben petits

La tecnologia és la gran oblidada en la formació dels més petits

Ja no és estrany veure un ordinador a una casa ni navegar per la xarxa des d'un mòbil. El món està canviant molt en pocs anys i les persones ens hem d'adaptar àgilment a aquesta revolució. Els més joves són qui millor s'adapten a les noves tecnologies, però això no vol dir que no necessitin cap formació.

TBKids vol canviar aquesta situació. El seu objectiu és apropar els més joves als valors de l'emprenedoria, fomentant la seva creativitat i utilitzant les noves tecnologies en tots els seus projectes. El pensament crític i digital, la col·laboració i la globalització són els seus pilars fonamentals. A TBKids ofereixen diversos cursos: robòtica, emprenedoria tecnològica, disseny de videojocs o el technolab són algunes de les diferents formes amb què els més petits aprendran a moure's amb molta més agilitat pel món.

El més important per a TBKids són els seus alumnes i per això, tenen un equip docent compromès i professional. Professors, estudiants d'enginyeria, comunicadors i dinamitzadors culturals acompanyen els nens i nenes en la seva feina aconseguint un ambient de treball especialment motivador.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem