Fotos històriques: L'estació de FGC de les Planes als anys 30

El dia 19 d'agost, amb motiu del Dia Mundial de la Fotografia, el TOT publicarà una edició especial amb fotografies com aquesta

El TOT Sant Cugat vol celebrar el Dia Mundial de la Fotografia amb una edició especial dedicada a la fotografia. D’aquesta manera, el reportatge “A fons” del TOT Sant Cugat del divendres 19 d'agost està dedicat a la fotografia, així com les altres seccions d’aquest número. Per aquest motiu, aquesta edició ha estat farcida d’imatges representatives de cada apartat perquè siguin les fotografies les que us aportin la informació.

Una estació amb 100 anys d'història

El 28 de novembre de 2016 farà 100 anys del primer recorregut en tren entre plaça de Catalunya i les Planes. L’arribada del tren fins a les Planes va tenir una gran importància pel Vallès, perquè per primera vegada es connectaven els nuclis urbans del Vallès travessant directament Collserola. A més, va coincidir amb l’època daurada dels berenadors. En els anys posteriors milers de barcelonins van aprofitar el tren per pujar els diumenges a passar-hi el dia.

Per commemorar els 100 anys d’aquest dia històric, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha organitzat un programa d’activitats que culminarà el 28 de novembre de 2016 amb una celebració a l’estació de les Planes, on es podran visitar els automotors Brill FCC 18 i FSB 301.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem