Francesc Orella, en Merlí de tv3, et convida a conèixer Món Sant Cugat

La publicació es presentarà el 22 de juny a les 19 hores en un acte obert a tothom al vestíbul del Teatre-Auditori

L’actor valldoreixenc Francesc Orella (1957) és el protagonista de l’entrevista central del primer número de la revista monogràfica del TOT Sant Cugat Món Sant Cugat.

Una publicació que es presentarà el 22 de juny a les 19 h en un acte obert a tothom al vestíbul del Teatre-Auditori Sant Cugat.

Francesc Orella és un actor de llarga trajectòria interpretant molts papers en teatre, cinema i televisió. Actualment és molt popular per donar vida al professor de filosofia Merlí, que dóna nom a la sèrie de TV3 que actualment està enregistrant tretze capítols més.

A l’entrevista que publicarà Món Sant Cugat, l’actor es mostra tal com és, una persona sociable i hospitalària. Una conversa que repassa la seva trajectòria professional i també els seus records d’infància a Valldoreix, quan estiuejava amb la seva família, just a la casa on viu des de fa 19 anys.

Viatge als orígens, en el primer número

La portada del primer número de Món Sant Cugat

La primera revista monogràfica del TOT Sant Cugat, Món Sant Cugat, es presentarà el dimecres 22 de juny a les 19 hores al vestíbul del Teatre-Auditori, en un acte obert a la ciutadania i amb alguna sorpresa.

Món Sant Cugat, una publicació cuidada, dirigida a un públic que vol descobrir, aprofundir i entendre la seva realitat més propera. Amb continguts divulgatius sobre l’actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc. Amb un format atractiu i de qualitat; una nova publicació per col·leccionar.

El tema central d’aquest primer número és un passeig per la història de Sant Cugat des dels primers pobladors fins que el Monestir perd el poder i s’estableix la societat moderna, com la coneixem avui. Recordant aquells esdeveniments que van marcar la història de Sant Cugat i traslladant el lector als llocs dels fets de l’actualitat.

La revista sortirà dues vegades l'any, una al juny amb un tema a desenvolupar a fons, i al desembre, amb un recopilatori de  l'actualitat més rellevant de l'any.

Com la pots aconseguir?

EL mateix dia 22 de juny al vestíbul del teatre-Auditori, o bé a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42, o bé per Internet des del mateix 22 de juny. El preu per exemplar és de 8 euros, però si et vols fer subscriptor i rebre les dues revistes a casa, el preu és de 15 euros les dues edicions.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem