Joan Franquesa, reconegut per la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya

Joan Franquesa és president de Sant Cugat Empresarial

 La Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC) ha reconegut la tasca del santcugatenc Joan Franquesa, president de Sant Cugat Empresarial, per la seva gestió empresarial. Un premi emmarcat en la celebració del Dia d’Andalusia a Catalunya i que ha distingit la trajectòria del soci fundador de Land & Law i també exvicepresident del Barça.

D'altra banda, la FECAC ha atorgat el premi sociopolític al ministre d’Afers Exteriors, Josep Borrell, per la seva trajectòria política. Maria de la Colina, cantant solista considerada la "veu flamenca de les sevillanes", ha estat distingida en la categoria artística, mentre que el premi destinat a mitjans de comunicació s’ha atribuït al periodista Josep Cuní.  El guardó a la trajectòria personal es lliurarà a José Mayo Gutiérrez, president del Centro Andaluz Tertulia Flamenca de Badalona, entitat referent del món flamenc a Catalunya des de 1984.

El programa Incorpora de La Caixa, que promou la integració sociolaboral de les persones en situació de vulnerabilitat, rebrà el Premi Social i el destinat a la joventut és per a la periodista Noelia Pozo Carmona per tota la tasca duta a terme a la Federació.

Els premiats recolliran els guardons el dissabte 23 de març en el decurs d’un sopar de gala que tindrà lloc a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza. L’acte de lliurament dels premis clourà les XXXV Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia, dedicades a la província de Huelva, que tenen lloc amb diverses activitats del 9 de febrer al 23 de març.

 
Comentaris

Destaquem