contingut promocionat
Captura de pantalla 2020 07 30 a las 11.26.20

 

Així fa front el mercat immobiliari a la Covid-19

Proddigia aposta per un recobrament del sector de la compravenda i lloguer d'inmobles

Sant Cugat ha aconseguit superar totes les perspectives pessimistes dels últims mesos en el sector immobiliari, segons dades de la consultora immobiliària Proddigia, "el mercat immobiliari de la ciutat reprèn amb força l'activitat arran de la crisi de la Covid-19."

Durant aquest període els preus dels immobles han baixat, però això a jugat a favor de les immobiliàries, ja que hi ha hagut un augment de les vendes en comparació a l'any anterior. A més, la demanda ha estat tant per part de santcugatencs com per barcelonins que busquen zones verdes amb pisos nous amb terrassa, piscina i aparcament en la mateixa finca, a Sant Cugat poden trobar aquestes característiques. Semblava difícil d'arribar però el lloguer s'ha establit a Sant Cugat amb una gran demanda.

Proddigia aposta per la recuperació del sector immobiliari a Sant Cugat, a més, aquest recobrament és un gran senyal per l'economia i tindrà una repercussió positiva en tot per les empreses i els comerços.
 

Més sobre Proddigia

Proddigia es va crear l'any 2008 amb la intenció de canviar el sector totalment estancat i amb una maca d'innovació. En l'any 2013, es va consolidar com una empresa líder en la compravenda i lloguers a Sant Cugat.

Proddiga, des de 2013 a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem