Una fuita d'aigua provoca inundacions en un edifici de Sant Cugat

La fuita d'aigua ha deixat a alguns veïns sense aigua calenta ni calefacció

El dilluns 5 de desembre es va produir un col·lapse en el sistema de calefacció i aigua calenta sanitària d'un dels edificis de promoció per a joves de l’empresa municipal d’habitatge Promusa al carrer de Mar de la Xina. L’avaria va deixar sense calefacció ni aigua calenta els 35 habitatges d’una de les comunitats. La incidència va ocasionar una fuita d’aigua que va inundar cinc habitatges.

Promusa va oferir allotjament en hotels als veïns i veïnes fins que es resolgui la incidència. A aquest oferiment s’han acollit 21 veïns que viuen en 14 habitatges dels 35 afectats. Les empreses subministradores treballen des de dilluns en la reparació i la previsió és que l'avaria quedi resolta entre aquest dimecres i dijous.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya i la Policia Local van acudir al lloc dels fets, alertats pels veïns que van patir les inundacions. 

Tot i això, alguns dels veïns segueixen sense aigua calenta ni calefacció i des de PROMUSA s'ha ofert habitacions d'hotel per aquells veïns que estan afectats, havent-se acollit una desena de veïns a aquesta proposta. Els tècnics continuaran treballant de cara el dimarts 6 de desembre i la previsió és que la incidència estigui solucionada el dimecres 7 de desembre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem