Sant Cugat tindrà una gatera municipal

La gatera, que s'ubicarà a la zona de la Guinardera, comptarà amb 4 cases prefabricades amb l'objectiu de reintroduir a les famílies els gats del carrer

Sant Cugat tindrà una gatera municipal abans de l'estiu. Aquesta és la voluntat del regidor de Benestar Animal, Francesc Carol, que ha explicat al TOT que ja han començat els treballs. La instal·lació s'ubicarà a la zona de la Guinardera i constarà de 360 metres quadrats. 

Aquesta gatera comptarà amb quatre cases prefabricades, a més d'il·luminació, aigua potable i arbres. El pressupost és de 48.000 euros. Francesc Carol ha detallat que l'objectiu és aconseguir "treure gats del carrer" i poder reintroduir-los en famílies. A Sant Cugat hi ha al voltant d'un miler de gats de carrer, tot i que és difícil de saber. 

Així, la gatera acollirà gats en diferents circumstàncies: cadells nascuts al carrer que es puguin donar en adopció, gats de carrer ferits i que requereixin assistència veterinària o en procés d'esterilització i gats domèstics abandonats en colònies.

 
 
Comentaris

Destaquem