Els gats del carrer et necessiten!

La Ciutat dels Gats, la Plataforma Animalista i el Cau Amic, les tres protectores de Sant Cugat i Valldoreix, garanteixen el menjar a tots els gats del carrer

La Ciutat dels Gats, la Plataforma Animalista i el Cau Amic, les tres protectores de Sant Cugat i Valldoreix, conseqüents amb les decisions de confinament davant l'emergència i crisi sanitària amb relació a la Covid-19, han aconseguit el permís reglamentari de l'Ajuntament de Sant Cugat per continuar donant menjar als animals de les colònies de gats de Sant Cugat, mentre duri el confinament.

Per fer-ho possible, La Ciutat dels Gats ha donat un total de 500 kg de pinso en sacs per seguir alimentant a les colònies de gats, i ha col·laborat una donació de 2.000 € per serveis veterinaris i pensats per als casos greus de gats malalts. Un esforç possible gràcies a l'entrega dels voluntaris de les tres entitats.

Però tot això no és suficient, ara més que mai els gats del carrer necessiten menjar i tota col·laboració ciutadana. Si voleu col·laborar en aquesta campanya, només us heu de posar en contacte amb l'Ajuntament de Sant Cugat al telèfon 93565700 i us explicarà com fer-ho i com poder solucionar els desplaçaments fins a les colònies.

 
 
 
 
Comentaris

Destaquem