contingut promocionat
logo codelearn

 

 

Gaudeix de cursos d'estiu tecnològics a Sant Cugat!

Codelearn Sant Cugat ofereix aquest estiu cursos de robòtica, de programació, disseny web, etc. adaptats al ritme de cada infant

A Codelearn Sant Cugat trobaràs un espai polivalent on experimenten dia a dia com els seus alumnes es retroalimenten mútuament. Nens de totes les edats amb inquietuds diferents, però amb un eix vertebral comú: la programació. En el centre treballen la intel·ligència computacional d'una manera dinàmica, pràctica, adaptada a l'edat de l'alumne, i al seu ritme de treball. Tots aquests aspectes són importants, però aquest últim especialment, ja que cada nen és diferent. El seu temps, la seva manera d'adquirir nous aprenentatges és totalment única, com cadascuna de les persones.

D'altra banda, treballar amb la programació és cada vegada més present i més protagonista a les nostres vides, però això no significa que se'n faci un bon ús d'ella. L'ètica i un ús responsable de la tecnologia és cosa de tots, i si els nostres futurs habitants tenen coneixement i responsabilitat, tindrem un futur i una societat millor.

Per això us animen a realitzar un dels cursos d'estiu, on podran fer un tastet de l'extraescolar.

Cursos d'estiu a Codelearn Sant Cugat

Des de programació i construcció de sistemes electrònics amb Arduino, creació i disseny de videojocs amb RPG Maker, Minecraft, Roblox. També disseny i modelatge 3D. Introducció a Pyhton, disseny web amb HTML. I pels més petits, robòtica amb Lego Mindstorms i experimentació amb la tecnologia, on descobriran l'ampli ventall del món de la programació i la robòtica d'una manera lúdica.

Per a més informació podeu contactar a codelearn.santcugat@gmail.com o al 932779278.

 
Comentaris

Destaquem