Gaudeix d'un bon plat de calçots a la ciutat!

Comença l'epoca idònia per tastar aquest plat català

Com cada any, torna la temporada de calçots a Catalunya. Per no haver de marxar massa lluny i gaudir d’uns bons calçots de qualitat i en bona companyia, des del TOT Sant Cugat et portem unes propostes ben interessants. Gaudeix d’aquest plat amb tota la comoditat del món com si fossis a casa teva!

 

Restaurant Rancho El Paso: calçotades per a celíacs!

RANCHO EL PASO OK (1)

És un restaurant de cuina catalana i mediterrània de qualitat, de tota la vida que ofereix calçots de la Indicació Geogràfica Protegida de Valls. A més, hi podràs trobar carns a la brasa i plats elaborats, típics de la terra i sense glúten. Rancho El Paso és una casa fundada el 1964 i ja porta tres generacions al teu servei. El restaurant diposa de sales privades i terrassa exterior.

 

el paso opt

Carrer Pas de l’Estació, 15 (La Floresta)
T: 93 674 38 03
M: 618 271 875
www.ranchoelpaso.com

 

QGat Restaurant: menú especial de calçots

qgat

El restaurant ja ha començat la temporada de calçots amb el seu menú especial de dissabtes. Per 36 € pots gaudir d’un plat de calçots, graellada de carn i verdures i crema catalana, acompanyat d’un mini gintònic. I si vas amb nens, pots aprofitar el seu menú infantil. Recorda que cal fer reserva prèvia!

 

Logo QGAT

Av. de la Via Augusta, 51
93 544 19 22
​www.qgatrestaurant.com

 

La Bolera: calçots fets en la seva mítica brasa

bolera

Les mítiques brases de La Bolera són l’eina idònia per preparar uns calçots de qualitat acompanyats amb el seu romesco casolà. Els menús tancats per grups que ofereixen a la braseria són l’opció perfecta per gaudir dels calçots en bona companyia.

 

logo la bolera opt

Baixada de l’Alba, 20
93 674 16 75
www.restaurantlabolera.cat

 

Can Borrell: calçotada a Collserola

$040

Tasta els calçots de Can Borrell! Per 36,50 € tindràs fins a 25 unitats de calçots, mongetes amb cansalada, patates fregides, allioli, pa amb tomàquet, graellada de xai, conill, pollastre, botifarra i llom. A més de postres, vi de la casa, aigua i cafès.

 

can borrell opt

Carretera d’Horta a Cerdanyola, km. 3
93 692 97 23
www.can-borrell.com

 

La Fonda: calçots a tocar del Monestir

la fonda

Tastar els calçots en ple centre de Sant Cugat just davant del Monestir és molt fàcil a La Fonda. Un menú complet on tastar aquest plat català amb la seva salsa romesco casolana és la seva oferta per aquesta temporada. Gauideix d’una calçotada de qualitat en una ubicació única.

 

logo la fonda opt

Carrer de Santiago Rusiñol, 60
93 589 78 40

Més informació
 
Comentaris

Destaquem