contingut promocionat

 

logo garden pizza

Gaudeix d'una pizza de qualitat en un lloc únic

El seu equip compta amb la vuitena millor 'pizzaiola' (pizzera) del món

Vols gaudir d'una bona pizza de qualitat en un entorn totalment diferent del que estem acostumats? Doncs Garden Pizza és una bona opció per passar una bona estona i tastar el plat més característic i famós de la cuina italiana.

b garden pizza març

Garden Pizza és un restaurant especialitzat en pizzes situat en un antic garden de plantes del carrer Llaceres de Sant Cugat. Les seves pizzes destaquen pels ingredients de primera qualitat amb les que estan fetes i per la seva massa feta amb una doble fermentació de 72 h amb farina italiana de primera qualitat. A més, disposen d'un petit hort propi d'on obtenen alguns dels ingredients dels seus plats.

Pots demanar qualsevol plat de la carta a domicili amb l'app Glovo

El seu equip de cuina està liderat per la Cindy, una de les millors 'pizzaiolas' (pizzeres) del món. La xef ha participat en el torneig mundial per països on l'últim any tot el seu equip va quedar classifat com el 8è millor del món.

A més de pizzes, el restaurant disposa d'altres plats en la seva carta com hummus d'albergínia, burrata de Puglia, braves al caliu o guacamole casolà. Les postres que hi podràs trobar també són totes casolanes.

Cal destacar també que pots acanseguir tots els plats de la seva carta a casa teva mitjançant l'app Glovo, que té cobertura per tot Sant Cugat. Si vols anar-hi, però, disposen de zona infantil i parking perquè el viatge sigui molt més còmode i fàcil.

Plat del restaurant de Sant Cugat, Garden pizza. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem