contingut promocionat

Captura de pantalla 2020 10 01 a las 10.00.51

Gaudeix del menjar preparat amb aquests plats mediterranis!

A la Teca Sàbat podràs gaudir de la cuina casolana en tot moment!

Per molts, cuinar entre setmana pot suposar un problema de temps, i potser que optin per menjar precuinat poc saludable o  directament trien menjar poc variat. Però això s'ha acabat amb Teca Sabat, la revolució del menjar preparat.

Teca Sabat ofereix menjar emportar-se com canapes. FOTO: Cedida

Des de fa quaranta-cinc anys, la Teca Sàbat ofereix servei de càtering a domicili per a particulars i per a empreses i a les seves botigues trobaràs plats de primera qualitat per endur, això els va convertir en el primer establiment de Sant Cugat en servir plats cuinats.

Tots els seus productes són frescos, de qualitat i de proximitat, per oferir una cuina de qualitat i saludable. La seva gastronomia és una simbiosi de cuina tradicional i de mercat amb algunes tècniques innovadores presentant plats mediterranis i de temporada que s'adapten a les teves necessitats.

Avui en dia ofereixen diferents serveis per totes aquelles persones que vulguin menjar les seves delícies. S'ha acabat dir que no tens temps per cuinar, perquè a la Teca Sàbat t'ho posen fàcil, amb una carta plena de plats exquisits per gaudir en qualsevol moment.

 
Comentaris

Destaquem