contingut promocionat
FGC L

 

Gaudir d'un dia relaxat a Montserrat

FGC ofereix una sèrie de bitllets combinats per anar a Montserrat sense agafar el cotxe i gaudir un dia relaxat

Gaudir un dia a la muntanya és genial, però què passa si afegim que no hi ha necessitat d'utilitzar el cotxe ni patir possibles caravanes i l'estrès de la carretera i, a més, no contribueixes a la contaminació de l'aire? Que és magnífic! FGC ofereix una sèrie de bitllets combinats per gaudir un dia fantàstic amb la teva família o amics a la muntanya de Montserrat. Disposen de 3 tipus de bitllets combinats des de Plaça Espanya:  
- El Trans Montserrat: inclou bitllet des de qualsevol estació de Metro de Barcelona, bitllet d’FGC fins a l’estació de Monistrol enllaç, bitllet del Cremallera i del Funicular de Sant Joan.
- Tot Montserrat: inclou bitllet des de qualsevol estació de Metro de Barcelona, bitllet d’FGC fins a l’estació de Monistrol enllaç, bitllet del Cremallera i del Funicular de Sant Joan, dinar i entrades al Museu i a l’Espai Audiovisual.

-Montserrat Express: inclou bitllet d’FGC fins a l'estació de Monistrol enllaç, bitllet del Cremallera i un Welcome Pack amb un Mp3 amb audioguia per visitar els voltants del Monestir, caixa de carquinyolis, degustació de licors típics i paquet de descomptes per a diversos serveis.

Amb la línia R5 de la línia Llobregat-Anoia d'FGC, en arribar a la parada de Monistrol de Montserrat podeu enllaçar amb el Cremallera que us portarà fins al Monestir. En aquest recorregut podreu gaudir d'unes vistes impressionants de la muntanya i del seu entorn. Una vegada arribeu a dalt podreu desplaçar-vos fins al Funicular de Sant Joan. Amb el Funicular de Sant Joan podreu quedar-vos impressionats amb la panoràmica de la muntanya de Montserrat. Una vegada a dalt, podreu fer excursions i passejos segons els diferents nivells de dificultat i duració que s'adapten a tots els públics.

Per què visitar Montserrat?

Podràs gaudir de la seva cultura, la natura i la seva espiritualitat. Viure un dia completament de desconnexió. Es pot visitar el Museu, la magnífica Basílica on pots gaudir de l'art i l'arquitectura gòtica i renaixentista. Tanmateix, Montserrat és una muntanya amb moltes opcions de rutes i excursions on podràs visitar les famoses 15 ermites que estan situades per tota la muntanya i a més gaudir de la natura, de les vistes i de diferents opcions d'escalada per als més atrevits. I si vols viure un cap de setmana o un pont amb total desconnexió, a Montserrat podreu gaudir d'allotjament i restauració.  

On comprar els bitllets combinats?

Estació d'FGC de Plaça Espanya, Oficina de Turisme de Plaça Catalunya, Botiga FGC - Edifici el Triangle carrer Pelai. En el cas del bitllet de Trans Montserrat també es pot comprar a totes les estacions de la 1a corona ATM.

Visitar Montserrat amb FGC són tots avantatges per desconnectar de la ciutat i els seus sorolls.

Per a més informació i compra de bitllet consulteu el web del Cremallera i Funiculars

 

 
Comentaris

Destaquem