Gent de Mercats fa conèixer el Mercat de Torreblanca a través de TV3

El Mercat de Torreblanca de Sant Cugat apareix en el 4t capítol de 'Gent de Mercats', de TV3

El Mercat de Torreblanca de Sant Cugat apareix en el programa de TV3 'Gent de Mercats i Comerços', dirigit per la santcugatenca Tana Collados. Ho farà el pròxim diumenge, 28 de març, en el marc del 4t capítol de la segona temporada del programa, a partir de les 22.45 h. 

Una de les imatges de 'Gent de Mercats i comerços' al Mercat de Torreblanca. FOTO: Cedida

Una de les imatges de 'Gent de Mercats i comerços' al Mercat de Torreblanca. FOTO: Cedida

 

El capítol

El quart programa de 'Gent de mercats i comerços' farà un recorregut per tot el territori per descobrir quatre mercats plens d'històries. Al mercat de Salt, coneixerà el Pep, l'únic hortolà d'un mercat on tothom es coneix pel sobrenom, com en els casos de “l'Alcaldessa” i “la Gallineta”. També parlarà amb la Tamara, la georgiana que té el mercat com una patena, i amb l'Anna, vinguda de Romania, i sempre amb un somriure a punt.

A Barcelona, l’equip del programa serà testimoni de primera mà de com el mercat ha canviat la vida del Manel, el repartidor del mercat de les Corts i un apassionat de la fotografia. A la plaça de la Concòrdia, el centre neuràlgic del barri, entrarà a la farmàcia de l'Helena, un establiment amb més de 160 anys d'història. I a l'altra banda de la plaça, descobrirà dos bars, els locals del Lito i l'Enric, dos amics d'infantesa i, tal com ells mateixos es defineixen, dos autèntics "inventors de bars".

Sant Cugat, 'Gent de mercats i comerços' es perdrà entre formatges amb l'Imma, una autèntica apassionada de tot el que ven. Al bar coneixerà el Ferran, “el Fugas”, que reparteix el temps entre la vida al mercat i la feina de model, i s’arrencarà a cantar amb el Carlos, bacallaner i “showman” del mercat.

 
Comentaris

Destaquem