La gent gran es reivindica en mig de cant coral i taller de bufandes

La Coral Tardor de la Floresta i la Coral Germanor de Valldoreix han ofert un concert a la plaça d'Octavià en el marc de la Setmana de la Gent Gran

La gent gran s'ha reivindicat el dimecres 2 d'octubre, en mig d'un acte de cant coral amb les corals Tardor de la Floresta i Germanor de Valldoreix, i un taller de bufanda, en el marc de les activitats de la Setmana de la Gent Gran a Sant Cugat: "Demanem que se'ns respecti, volem ser escoltats. Demanem unes pensions dignes i justes, demanem que se'ns deixi viure de forma autònoma, demanem ser visibles i que no se'ns margini", apuntaven amb un manifest abans de les actuacions.

 

Un manifest que també pregona sensibilització cap a la societat en el seu tracte a la gent gran: "Si avui no canviem la manera com tractem a les persones grans, el problema, demà, serà més gros".

 
La Coral de la Floresta també ha participat en l'activitat. FOTO: Ferran Mitjà

La Coral de la Floresta també ha participat en l'activitat. FOTO: Ferran Mitjà

Un cop s'ha acabat de llegir el manifest, ha començat la música. Una música, però, que ha anat acompanyada d'un taller de bufanda, que ha acabat amb els xiprers de la plaça d'Octavià coberts de llana de colors: "És important celebrar la Setmana de la Gent Gran, perquè és un col·lectiu molt gran, en volum de persones, i és important fer-lo visible. Moltes vegades queda desapercebut, o estan molt sols. Hem de tenir clar que tots hi arribarem, per tant, els hem de cuidar", ha explicat Txell Teixidó, responsable dels Amics de la Gent Gran de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem