Grup Policlínic ofereix als seus centres els tractaments capil·lars de Svenson

Grup Policlínic i Svenson uneixen les seves forces per oferir les solucions més avançades en medicina i estètica capil·lar al Vallès

Grup Policlínic i Svenson, especialista en tractaments i cirurgia capil·lar, comencen una col·laboració encaminada a oferir tractaments per millorar la salut i tenir cura dels cabells.

Des d'aquest mes de maig ja és possible accedir als tractaments i experts capil·lars en els centres de Grup Policlinic. Això és possible gràcies a la col·laboració amb l'especialista europeu en medicina i cirurgia capil·lar, Svenson.

Aquesta unió posa a l'abast de la població de Sant Cugat i voltants, un equip d'especialistes i professionals en salut capil·lar que donen solucions capil·lars tant a homes com a dones.

Els tractaments que s'ofereixen van des dels no quirúrgics (estètica i medicina capil·lar) fins a la cirurgia (comptant amb l'última tecnologia en microempelts).

Entre els tractaments més demandats destaquen els dedicats a donar solució a la cura dels cabells, frenar la caiguda i recuperar el pèl perdut.

La caspa, el greix, la nutrició i la densitat capil·lar també tenen solució amb tractaments específics.

Per celebrar aquesta unió els centres de Grup Policlinic ofereixen un diagnòstic capil·lar gratuït amb un expert capil·lar d'Svenson, que pot sol·licitar-se al telèfon 93 519 00 09 o escrivint a info@grup-policlinic.com indicant en l'assumpte "diagnòstic capil·lar gratuït".

 
Comentaris

Destaquem