contingut promocionat
 
Orange Fitness L

 

Guanya un sopar, un pack de benvinguda i 2 sessions d'entrenament a Orangetheory Fitness

Orangetheory Fitness posarà en marxa el nou estudi d'entrenament en ple centre, a l'avinguda de Lluís Companys

Orangetheory Fitness, la cadena de gimnasos boutique d'entrenament grupal personalitzat, inaugurarà ben aviat un nou estudi d'entrenament a Sant Cugat. Per celebrar-ho la marca sorteja un val de 2 sessions per a dues persones per a gaudir del mètode d'entrenament d'Orangetheory Fitness, un pack de benvinguda que inclou una motxilla, una samarreta del gimnàs i un sopar al restaurant Santamasa per a dues persones. L'Orangetheory Fitness posarà en marxa el nou estudi en ple centre, a l'avinguda de Lluís Companys i Jover, 13.

Si vols participar en aquest sorteig, hauràs d'omplir el formulari fins el pròxim dilluns 25 de novembre i que s'adjunta més avall. Molta sort a tots i a totes!

 


Més sobre l'innovador Orangetheory Fitness

perfect package 685x493

En el nou gimnàs boutique, un monitor s'encarregarà de corregir i adaptar els exercicis FOTO: Cedida


El sistema d'Orangetheory Fitness, permet un entrenament únic basat en la teva freqüència cardíaca per aconseguir els teus objectius. A les classes, que es fan sempre acompanyades pels coaches del grup, podràs realitzar entrenaments eficients d'una hora guiats per un entrenador personal. En el nou centre boutique, un coach s'encarregarà de corregir i adaptar els exercicis a qualsevol patologia, per combinar els beneficis de fer una classe dirigida i entrenar amb un entrenador personal. Podràs combinar treball cardiovasculars a la cinta de córrer o al rem hidràulic amb exercicis a la zona funcional amb TRX i materials diversos.

A més, els usuaris porten durant tota la classe un pulsòmetre per controlar el ritme cardíac que connectat a un televisor l'entrenador i l'usuari podran veure a temps real els seus resultats per tal de fer l'exercici més adient per a cada estat de salut. Aquest mètode de treball, dissenyat als EUA per preparadors físics i metges, afavoreix principalment la pèrdua de pes, encara que s'adapta a qualsevol objectiu personal.

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 
Comentaris

Destaquem