contingut promocionat

 

logo T-A

Guanya dues entrades per veure Carmina Burana!

Més de 120 artistes en una posada en escena espectacular amb música en directe

El TOT Sant Cugat, conjuntament amb el Teatre-Auditori, sortegen una entrada doble per veure Carmina Burana a la sala santcugatenca. L'espectacle es farà el proper dissabte 16 de març de 2019 a les 21 h. Si hi vols participar, l'únic que ha de fer és emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!

La internacionalment reconeguda coreògrafa catalana, Maria Rovira, ha passat els últims anys treballant a l’estranger i ara ha tornat a casa trepitjant fort amb la seva pròpia versió de Carmina Burana, la primera producció de la seva nova companyia.

Aquesta obra compta amb un elenc de ballarins tant locals com internacionals provinents de la dansa clàssica i contemporània acompanyats de dos pianos, set percussionistes i dos cors.

Els poemes que van inspirar el compositor Carl Orff parlen de l’exaltació dels sentits, el plaer d’experimentar al màxim la vida terrenal, la matèria, la luxúria, els diners, un conjunt de valors tergiversats que provoca aquest extremisme contraposat als valors religiosos d’aquella època.

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 

 
Comentaris

Destaquem