Guanya un cap de setmana per a dues persones en una casa rural

Jardiland celebra el seu aniversari amb descomptes, ofertes i amb el sorteig d'un cap de setmana en plena natura

Vols gaudir d'un cap de setmana en plena natura i de franc? Participa en el sorteig d'un fantàstic cap de setmana per a dues persones en una casa rural. Fins aquest diumenge, 15 d'abril, Jardiland, celebra el seu aniversari, en què, a banda d'aquest sorteig, organitza diverses ofertes i descomptes excepcionals a la seva botiga de la carretera de Rubí.



A més, la botiga de jardineria ha preparat una selecció de plantes, orquídies, margarides; productes de jardineria, adobs, terres; complements de decoració, coixins, fanalets i mobiliari d'exterior, i tot un seguit de complements per a mascotes, a preus increïbles. 

I és que amb la primavera arriba el moment de gaudir dels espais exteriors de casa teva, des d'un balcó, a una terrassa o jardí. Les zones verdes de casa ens permet estar envoltats de belles flors i plantes, delicades fragàncies, colors, en un entorn natural. 

Més sobre Jardiland

A Jardiland ho tenen tot preparat: arbres i tanques com l'olivera, les buguenvíl·lies, surfínies per penjar, begònies, dipladènies, etc, diferents plantes per renovar espais, més grans o més petits, segons les necessitats i amb estils des del més zen, minimalista fins al més provençal, passant per un estil mediterrani o continental.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem