contingut promocionat

 

 

rsz 1xurreria

 

[SORTEIG TANCAT] Guanya un esmorzar de xocolata amb xurros per a dues persones!

Si ets celíac, a la Xurreria Sant Cugat també podràs gaudir de xurros sense gluten

La xocolata amb xurros és un dels esmorzars tradicionals per excel·lència. Després d'una nit de festa, per celebrar una bona notícia o per fer un esmorzar en família, la xocolata en xurros és l'opció que agrada a tothom.

A la Xurreria Sant Cugat trobaràs els xurros de tota la vida que et transportaran a la teva infància. A més, si ets celíac i normalment no pots tastar aquests plaers, en aquesta xurreria podràs gaudir de xurros sense gluten. Amb aquesta varietat, ja no tindràs cap mena d'excusa per esmorzar com més t'agrada.

 

XURRERIA SANT CUGAT BANNER 300X250

 

Si vols tastar-ne uns de forma totalment gratuïta, estàs de sort. La Xurreria Sant Cugat sorteja cinc esmorzars de xocolata amb xurros per a dues persones al seu mític carretó del carrer de Josefina Mascareñas, darrere el Monestir. Per participar en el sorteig, només has d'omplir el formulari que s'adjunta més avall, fins el pròxim divendres, 26 d'octubre, a les 11.00h. Molta sort a tots i a totes!

Condicions del sorteig

a) Per participar en aquest sorteig cal que us inscriviu indicant el vostre nom i cognoms, i un telèfon de contacte. Només s’acceptarà una participació per adreça electrònica. b) Cada participant optarà a un esmorzar de xocolata amb xurros per a dues persones a la Xurreria Sant Cugat Jordi Miras. c) El termini per participar al sorteig finalitzarà el divendres, 26 d'octubre, a les 11.00h. d) El nom del guanyador es farà públic a través de la pàgina web del TOT Sant Cugat i a les seves xarxes socials. Els guanyador rebrà un correu o una trucada i haurà de respondre acceptant el premi. e) Per qualsevol dubte, podeu contactar amb el TOT Sant Cugat mitjançant el correu info@totmedia.cat. g) Mitjançant la participació al sorteig els participants doneu la vostra conformitat per inscriure-us al butlletí diari de totsantcugat.cat. En compliment de la llei vigent, podreu desapuntar-vos, tal com s'indica al butlletí.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem