[SORTEIG TANCAT] Guanya un jardí vertical per a la teva terrassa o jardí

Jardiland sorteja dues estructures verticals per construir un espai verd a casa

L'estiu a tocar i les bones temperatures, és moment de gaudir de l'aire lliure al nostre jardí o terrassa. Si estàs pensant en com decorar aquest espai, ara pots instal·lar un jardí vertical participant en el sorteig de dues torres de testos Novo de Jardiland. Flors, plantes aromàtiques, petits arbustos... la combinacions que accepten aquestes torres són múltiples i variades.

 

Per aconseguir una de les dues torres de testos Novo com la de la imatge, només cal que omplis el següent formulari. Recorda que t'has d'inscriure abans del dilluns, 19 de juny, a les 11.00, ja que una hora més tard, a les12.00 hores  anunciarem els guanyadors. Si no ets l'afortunat o afortunada, recorda que pots trobar tot el necessari per al teu jardí a Jardiland.

Materials naturals, imprescindibles de la temporada

I és que aquesta temporada es porten els materials naturals i la fusta és un dels materials més recomanables, ja que a més es pot pintar i personalitzar al gust. Tot i això, la torre de testos Novo està fabricada en fusta resistent a l'exterior, perquè no t'hagis de preocupar de les inclemències del temps.

En la decoració tant de jardí com de terrasses cal incorporar plantes o flors. Les plantes aporten vida, i les flors un toc de color essencial. Aquest any el color que predominarà en la decoració de jardí és el verd. La tendència és la tornada a la naturalitat, amb moltes plantes i elements decoratius verticals, que ens recorden als arbres. Et recomanem que per a la torre Novo utilitzis plantes d'aquest color o flors amb fulles grans.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem