Guanya un Món Sant Cugat i descobreix com serà la ciutat després de la pandèmia

En l'edició també hi ha una entrevista en exclusiva a la periodista santcugatenca Mònica Terribas, entre altres continguts divulgatius sobre l'actualitat i el patrimoni històric, cultural, social...

El TOT Sant Cugat sorteja 10 revistes de la desena edició del Món Sant Cugat amb la voluntat de premiar la fidelitat dels nostres lectors i lectores. Aquesta edició, que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Sant Cugat, està dedicada als reptes i claus de futur dels efectes de la pandèmia a Sant Cugat. En l'edició també hi ha una entrevista en exclusiva a la periodista santcugatenca Mònica Terribas, entre altres continguts divulgatius sobre l'actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc.

Per participar en aquest sorteig només heu d'omplir el formulari que trobareu més a baix. Molta sort!

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 

On puc comprar la nova edició?

I si no et toca pots aconseguir el teu exemplar als quioscs i llibreries de la ciutat. També el pots comprar de forma online a www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. L'exemplar té un preu de 8 € i la subscripció de 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals).

 

 
Comentaris

Destaquem