contingut promocionat

 

logo veritas

Guanya un taller per aprendre a cuinar amb proteïnes vegetals

El taller se celebrarà a Terra Veritas, el nou espai de cursos i tallers de cuina on aprendre sobre alimentació saludable

Les proteïnes són importants pel teu cos, ja que ajuden a formar i reparar músculs, ossos i altres tipus de teixits. Normalment, s'obtenen menjant carn o productes de procedència animal però també hi ha proteïnes vegetals als llegums o fruits secs, entre altres aliments.

Més info: Terra, un nou espai de tallers de cuina saludable!

Veritas va estrenar un nou espai a l'abril a la seva botiga de l'avinguda Lluís Companys, l’espai Terra Veritas. En aquest nou espai se celebren diversos tallers per aprendre a dur un estil de vida saludable. Un d'aquests tallers és 'Cuina amb proteïnes vegetals' i Veritas en sorteja 2 entrades per anar-hi de forma totalment gratuïta el dimecres 16 d'octubre de 18.30 a 20.30 h. Una oportunitat única per descobrir aquest nou racó de la ciutat on començar a dur una vida més saludable de la mà d'Anna Grau, del restaurant Kombu Sant Cugat. Durant el taller, coneixeràs les proteïnes vegetals més utilitzades al mercat i menys processades i t'ensenyaran a cuinar aquests aliments segons l'estació de l'any perquè el seu efecte energètic canvia.

Per participar en aquest sorteig només hauràs d'omplir el formulari que s'adjunta més avall. Molta sort a tots i a totes!

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 

 

 
Comentaris

Destaquem