contingut promocionat
HL comedy logo

 

 

[Sorteig tancat] Guanya un tour humorístic per les històries i llegendes de Sant Cugat

Els participants al sorteig poden guanyar quatre tours per redescobrir les llegendes i la història de Sant Cugat d'una manera amena i entretinguda

El TOT Sant Cugat sorteja amb la col·laboració d'HL Comedy Tours, una iniciativa del còmic professional Charlie Simon, quatre visites guiades (dues d'adults per a dos acompanyants adults) per conèixer les llegendes i la història de Sant Cugat des d'una perspectiva totalment sorprenent i entretinguda.

Participants als tours històrics de Sant Cugat que ofereix HL Tours. FOTO: Cedida

Participants als tours històrics de Sant Cugat que ofereix HL Tours. FOTO: Cedida

Un recorregut per 1.000 anys d'antiguitat amb dosis d'humor

Aquesta visita guiada té una durada d'1 hora i mitja i comença a la plaça d'Octavià i acaba al Claustre del Monestir. Durant aquest recorregut (plaça d'Octavià, carrer Major, Quatre Cantons, Plaça de Barcelona, Celler Modernista i Claustre del Monestir), els participants coneixeran la llegenda del camí dels monjos, la història de la terrisseria Arpí o Marilyn Monroe, la llegenda de Sant Medir, la de la ninfa de Can Gordi o la llegenda de l'assassinat de l'Abat Biure.

Participants als tours històrics de Sant Cugat que proposa HL Tours. FOTO: Cedida

Participants als tours històrics de Sant Cugat que proposa HL Tours. FOTO: Cedida

Durant el tour, Sant Cugat Històries i Llegendes Comedy Tour, un còmic professional anirà explicant tots aquests fets i les històries llegendàries de Sant Cugat. Costa 4 euros per reserva adulta, a banda de l'aportació voluntària al còmic després de la visita. Se celebren cada dos dissabtes des de les 11:00 i fins la 13:00.

Però, ara a tu et pot sortir gratis si participes en aquest sorteig. Anima't i omple el formulari d'inscripció i recorda, "Aquells que no coneixen la seva història, estan condemnats a gaudir-ne". Pots mirar la disponibilitat del teu tour en aquest enllaç.

Si no veus bé el formulari, entra en aquest enllaç.

 
Comentaris

Destaquem