[SORTEIG TANCAT] Guanya 25€ per gastar als comerços de Sant Cugat o un sopar al Grill'arts

El TOT Sant Cugat sorteja 4 vals de 25 euros per gastar als comerços adherits a Sant Cugat Comerç i un sopar per a dues persones al restaurant Grill'arts

El TOT Sant Cugat sorteja 4 vals per un valor de 25 euros cadascun per gastar en els comerços adherits a l'associació Sant Cugat Comerç i un sopar per a dues persones al restaurant Grill'arts que s'enduran 5 persones.

Si vols fer-te amb el sopar o amb algun d'aquests 4 vals per comprar productes d'alimentació, roba, complements o tot allò que t'imaginis, ho podràs fer omplint al formulari que s'adjunta més avall, clicant sobre el codi QR que trobaràs al programa de Festa Major del TOT o apropant-te a la parada que el TOT Sant Cugat instal·larà coincidint amb la Botiga al Carrer de la Festa Major d'enguany. Els guanyadors els farem saber al final de la Botiga al Carrer, a través d'una trucada o un mail.

La parada del TOT de la Botiga al Carrer se situarà al xamfrà del carrer Valldoreix amb el carrer de Rosselló, just davant l'escola bressol Magnòlia el dissabte 2 de juliol. Un cop allà hauràs d'omplir el formulari.

Si no veus bé el formulari, clica aquí.


 
Comentaris

Destaquem