contingut promocionat
bellavista logo

 

 

Habitatges amb exteriors, els més demandats

La pandèmia i el confinament ha replantejat el lloc on viure i a la Immobiliària Bellavista trobaràs els habitatges que s'adapten a les darreres tendències

El mercat immobiliari és un dels més estables per invertir i dels més rendibles.  Cobreix una necessitat bàsica i sempre té una alta demanda. Però, el confinament ha replantejat el lloc on viure. Per tant, els habitatges que són tendència i que més es venen  el 2022 són una mica diferents que abans. Tenint en compte això, aquestes són les principals tendències del mercat.

Les tendències del mercat immobiliari

  • Llars més intel·ligents. El canvi climàtic està en boca de tothom i la pujada dels costos energètics davant de l’escassetat de recursos també. Això obliga a repensar les cases que es construeixen perquè ara el comprador busca habitatges que estalviïn en calefacció i il·luminació amb sistemes més eficients i que estiguin equipats amb dispositius amb la màxima eficiència energètica.
  • Espais polivalents. La frontera entre l’espai per viure i per treballar s’ha difuminat i ara es venen més cases amb habitacions polivalents que tant es poden fer servir per a un dormitori com per a equipar una oficina a casa amb totes les comoditats per rendir al màxim com si l’usuari es trobés treballant de manera presencial.
  • Creix la rehabilitació. El fet de passar més temps a casa ha provocat que la gent s’hagi adonat que necessitava modernitzar el seu habitatge i introduir-hi més comoditats. Això ha provocat l’increment de la rehabilitació, Un fet molt positiu també per al mercat de l’habitatge de segona mà, ja que el parc s’ha renovat amb habitatges amb més comoditats.
  • Els exteriors, una prioritat. Ara els compradors busquen habitatges amb molts més espais exteriors que abans. El balconet és gairebé una obligació en qualsevol habitatge que es posi en el mercat i està pujant també la demanda de llars amb una àmplia terrassa o cases unifamiliars amb pati i piscina.

Immobiliària Bellavista

A la Immobiliària Bellavista, la nova agència de Sant Cugat, trobaràs els habitatges amb els espais exteriors que necessites tu i la teva família per al teu confort. Són una agència immobiliària familiar, amb una atenció personalitzada que t’ajuda en tot el procés. Des de la recepció de la idea fins que tinguis la casa dels teus somnis.

La immobiliària Bellavista t’ofereix el teu habitatge dels somnis. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem