contingut promocionat

LOGO BURGUESERIA

 

Una hamburguesa de qualitat i proximitat

Oferir el millor producte per davant de tot en un restaurant

A La Burgueseria creuen en la qualitat per sobre de tot. L'any 2012 van crear una nova experiència gastronòmica, barrejant el concepte de braseria urbana i hamburgueseria. És un espai que et traslladarà a Brooklyn, la "ciutat de reis" on les protagonistes són les hamburgueses però també podràs gaudir d'altres opcions gastronòmiques.

Com ho fan? Doncs escollint qualitat per sobre de tot, les claus més importants que segueixen per a l'elaboració d'una bona Burguesa són:

  1. Escollir un pa artesanal. Els panets es couen a un obrador de Sant Cugat que cuina la massa fins a conseguir un pà esponjós i sense additius.
  2. Trobaràs els ingredients més selectes, bacon, ceba confitada, formatges varia, maionesa casolana, ou fregit o xampinyons. Llegeix les seves combinacions a la carta i se't farà la boca aigua. Totes les seves elaboracions són casolanes i tallen les patates cada dia per fregir-les al moment.
  3. I l'ingredient estrella, 150 grams d'hamburguesa ecològica de carn de vedella. Aquestes hamburgueses vénen directament del Moianès. Són animals alimentats amb llavors de lli  fet que fa que disminueixin els àcids greixosos saturats obtenint una millora de la qualitat nutricional de la carn. Són criades amb una alta qualitat de vida, utilitzen tècniques com la relaxació muscular l'estimulació musical, fet que fa que la carn sigui molt més gustosa.

Sens dubte La Burgueseria s'esforça per oferir el millor servei a través dels seus alts estàndards de qualitat i proximitat.

 
Comentaris

Destaquem