Has pensat en formar-te en imatge i so?

Si vols formar-te en el món de la televisió, el vídeo i el so, i ho vols convertir-lo en una aposta de futur, ara ho tens més fàcil que mai amb els cicles formatius que ha posat en marxa l'escola Àgora International School. El centre, escollit com la millor escola privada de tota Catalunya a la 18a edició dels 100 millors escoles de l'Estat espanyol, ofereix cinc graus superiors d'Imatge i so.


Producció de projectes, audiovisuals i espectacles; Realització de projectes, audiovisuals i espectacles; Animacions 3D, jocs i entorns interactius i So per a audiovisuals i espectacles, a més de l'FP de grau mitjà: Vídeo, discjòquei i so, són els cursos que ofereix Àgora. 

El centre compta amb instal·lacions d'última generació, grups reduïts, borsa de pràctiques, FP dual i un professorant provinent del sector audiovisual.

Equips d'última tecnologia

Entre el professorat destaquen grans professionals del sector audiovisual FOTO: Cedida

Per mostrar el dia a dia dels cursos, l'escola compta amb un vídeo produït, gravat i realitzat pels mateixos alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior d'Imatge i So, en els que es poden veure les instal·lacions, així com els equips tecnològics d'Àgora Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem