contingut promocionat

Suministros Sant Cugat

 

Ara ja pots tenir la pantalla facial més segura i còmode

Lubesa envia equips de protecció individual, reutilitzables i de fàcil utilització, a particulars i empreses de Sant Cugat per un preu inferior als 4 €

L'empresa Suministros Sant Cugat està distribuint pantalles facials a domicili davant l'actual crisi sanitària causada per la Covid-19. Aquest equip de protecció individual pretén evitar el contagi del virus als ciutadans i ciutadanes, ja sigui en l'àmbit individual, com en el cas d'aquells treballadors vinculats a activitats en les quals es necessiti protecció davant la Covid-19.

Així, i per un cost inferior a 4€, l'empresa santcugatenca està enviant als domicilis santcugatencs un kit d'aquest EPI, format per 2 pantalles, 2 cintes i un suport per a les pantalles facials, ideal per a tots aquells treballs que continuen operant durant la pandèmia del coronavirus.

 

LUBESA BDe fàcil muntura, les pantalles es poden netejar, utilitzant 2 classes de desinfectants diferents (ambdós amb aigua com a base), fet que permet la reutilització de l'EPI. A més, l'equip que entrega l'empresa Suministros Sant Cugat compta amb una vida útil d'un any en funció de l'ús i el manteniment que se li fa i s'envia amb unes instruccions d'utilització i amb certificat EPI. 

Equip de protecció facial amb plenes garanties

Equip de protecció facial amb certificat EPI FOTO: Cedida

Aquest element s'ha tornat indispensable per fer front a l'actual crisi sanitària, i és reutilitzable i de fàcil utilització. La pantalla es valida per a tots aquells treballadors o ciutadans que estiguin buscant un EPI per protegir-se de la Covid-19. Les pantalles es poden adquirir a través del web de lubesa.com.

Més sobre Suministros Sant Cugat

Ubica al sector de Can Calopa, Suministros Sant Cugat és una empresa dedicada al món de la ferreteria i jardineria amb una àmplia experiència en el sector. Disposen de 100 m² d'exposició permanent i més de 20.000 m² de magatzem amb productes de les millors marques del sector tant en l'àmbit professional, com per a particulars. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem