Hora Bruixa convoca una manifestació a Sant Cugat contra la violència masclista pel 25-N

A més, el col·lectiu feminista ha organitzat una jornada d'activitats a la plaça de l'Om

L'entitat feminista Hora Bruixa ha convocat una manifestació contra la violència masclista aquest dissabte 25 de novembre amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. La manifestació sortirà a les 18 h de la plaça Lluís Millet i anirà fins la plaça d'Octavià. A més, han orgnitzat una jornada amb diverses activitats a la plaça de l'Om a partir de les 12 del migidia.

Sota el lema 'Feminisme com a esperança de vida' la campanya vol reivindicar que el feminisme és "la punta llança contra el patriarcat i l'extrema dreta" i la "millor eina per combatre la violència que pateixen les dones". La diada comptarà amb el Cos de dansa de l'Esbart i el grup de música Pasquines, entre altres. Amb tot, diversos col·lectius com la Xarxa del barri Sant Francesc o el Sindicat de Llogateres participaran en les activitats organitzades a partir de les 12 del migdia a la plaça de l'Om.

Jornada feminista 25 N

Jornada feminista 25 N

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem