Horaris i preus de les piscines municipals de Sant Cugat

Les piscines municipals de Sant Cugat obriran del 23 de juny al 3 de setembre

Les piscines municipals de Sant Cugat començaran la temporada a partir del divendres 23 de juny. Les piscines del Parc Central i de La Floresta estaran obertes fins al 3 de setembre. Aquests són els horaris: 

  • Juny i juliol: d’11 a 20 hores entre setmana i d’11 a 19.30 hores els caps de setmana i festius.
  • Agost i setembre: d’11 a 19:30 hores entre setmana i d’11 a 19 hores els caps de setmana i festius.

 

Com és habitual, en cas d’onada de calor (a partir de risc 3) l’entrada a les piscines serà gratuïta per a les persones de Sant Cugat. D’altra banda, el dia 9 de juliol a les 12 hores, es farà la jornada Mulla’t per l’esclerosi amb diferents activitats. 

Entrades i abonaments a les piscines municipals de Sant Cugat

Aquesta temporada es mantindrà el sistema de compra d’entrades i abonaments online, mitjançant l’aplicació mòbil que es pot descarregar per internet. Les entrades també es podran comprar a les taquilles de les piscines. En el cas de la modalitat d’abonament familiar, es requerirà obligatòriament  la documentació per justificar la residència a Sant Cugat i que es pertany a la mateixa unitat familiar. 

Captura de Pantalla 2023 06 15 a les 11.31.49
Captura de Pantalla 2023 06 15 a les 11.32.03

 

Cursets de natació

D'altra banda, s'ofereixen cursets de natació per a infants i adults durant els mesos de juliol i agost. Les inscripcions pels cursets a la piscina del Parc Central seran a partir del 19 de juny i, a La Floresta, a partir del 21 de juny. 

cursets natacio piscines municipals sant cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem