contingut promocionat
Logotip Suministros Sant Cugat Lubesa

 

 

Horta per a principiants, com començar?

El Sol de maig convida a sortir a fora i fer activitats a l’aire lliure com ara començar a fer un hort

Amb l’arribada del bon temps tenim més ganes de sortir a fora a gaudir del bon temps. El mes de maig és un mes ideal per fer activitats a l’aire lliure i també per arreglar el jardí i per destinar-hi un tros a fer un hortet.

El primer que hauràs de fer per tenir la teva pròpia horta és proveir-te de les eines necessàries per aconseguir-ho.

A Lubesa compten amb un Kit d’inici a la jardineria perfecte per començar a preparar un hort que sigui productiu.

Eines fonamentals per començar un hort

Descobreix els productes imprescindibles per iniciar-te en les tasques de pagès:

  • Arrenca males herbes: Es tracta d’un producte molt útil per arrencar amb facilitat totes les males herbes de la terra on vulguis preparar el teu hort.
  • Aixada: Quan tinguis tota la terra ben neta de males herbes, hauràs de moure la terra per anivellar-la i cavar forats per començar a plantar. Per fer això, necessitaràs una de les aixades que et poden oferir.
  • Cultivador de metall: Per poder preparar la terra correctament per a sembrar adequadament les teves llavors, necessitaràs aquest producte.

Aquests són els productes imprescindibles que necessitaràs per començar el teu hort, però, recorda que a Lubesa tens disponible molts altres: maquinària per al jardí, tancaments, mobiliari per a exterior, electrodomèstics, i qualsevol article de ferreteria. Consulta amb nosaltres i t’atendrem!

La selecció més amplia en ferreteria FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem