L'Hospital Asepeyo de Sant Cugat atén pacients afectats per coronavirus

Asepeyo fa ús de la impressió 3D per fabricar equips de protecció individual

L'hospital Asepeyo de Sant Cugat del Vallès, així com el de Coslada, especialistes en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, estan tractant pacients afectats pel coronavirus. Aquests pacients han estat derivats, des d'hospitals públics, a causa de la saturació que hi ha en aquests moments.

Tots dos hospitals estan adaptant part de les seves instal·lacions per tal que els equips professionals sanitaris de la Mútua puguin atendre totes les persones que vagin rebent.

 

Fins aquest dijous, 26 de març, aquests dos hospitals han atès 36 pacients: 31 en Coslada, majors de 70 anys, i 5 a Sant Cugat, d'una franja d'edat compresa entre els 45 i els 70 anys, que estan sent atesos en l'UCI. L'Hospital Asepeyo Sant Cugat ha posat a disposició les seves dues unitats d'hospitalització (94 llits) i ja n'ha adaptat 13 per convertir-les en unitats de pacients infecciosos.

Tecnologia 3D

Els centres Asepeyo d'impressió 3D dels hospitals de Madrid i Barcelona han començat a produir viseres de protecció per a esquitxades i mascaretes, mentre continuen investigant la producció de nous elements que garanteixin la salut de tot el personal sanitari.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper.
 
Comentaris

Destaquem