contingut promocionat
turisme hostalric

 

 

Hostalric: Atura’t, visita i gaudeix!

A Hostalric, un petit poble de la comarca de la Selva a menys d’una hora en cotxe de Sant Cugat i a 30 minuts de la Costa Brava, podràs visitar un castell i viatjar a l'època medieval

Visitar un castell i viatjar a l’època medieval sempre és una bona idea per gaudir del temps lliure, i a Hostalric, un petit poble de la comarca de la Selva a menys d’una hora en cotxe de Barcelona i a 30 minuts de la Costa Brava, ho podràs fer! El seu enclavament privilegiat al llarg dels anys, a peu de l'anomenat camí Ral i en plena xarxa de camins catalans medievals, l'han convertit en protagonista de moltes proeses històriques.

  Reserva, ara!

Tot el que t'ofereix Hostalric

D'origen medieval, manté en el seu centre històric racons d'aquella època, muralles, torres, a més del castell que corona la vila. Una fortificació documentada ja el 1145, amb gran protagonisme a l’era dels Vescomtes de Cabrera i que va viure intensament la Guerra dels Francesos i els seus setges.

Com va escriure Lluís Duran, “la bonica silueta de muralles i torres amb la Fortalesa davant, com un bell Palau de Pedra que evoca les glòries d’uns temps passats que ja no tornaran”.

Hostalric Castell i vila. FOTO: Cedida

Hostalric Castell i vila. FOTO: Cedida

Castell d'Hostalric

Visitar el Castell d’Hostalric et permetrà fer un salt en el temps gaudint-lo de diferents maneres. D’entrada, el pots visitar al teu ritme, recorrent de manera individual la fortalesa coneixeràs la seva història a través d’audiovisuals, pantalles interactives i panells d’interpretació mentre gaudiu de les magnífiques vistes del Montseny i Montnegre.

També el pots visitar acompanyats d’un dels guies locals, que mitjançant les visites guiades dels caps de setmana i festius et mostraran els espais més emblemàtics i només accessibles amb guia, com el Cavaller, espai de l’antic castell dels Cabrera i t'explicaran les anècdotes més sorprenents!

Si el que t'agrada són les històries dinamitzades o ets una família amb canalla, la visita teatralitzada La Casaca del Capità és la teva opció! Tendresa, misteri, humor... una divertida manera de gaudir del patrimoni en família.

Muralles i torres medievals

Acompanyant el Castell d’Hostalric hi trobes les muralles que ressegueixen l’antic recinte medieval, del qual se’n conserva l’urbanisme que segueix el traçat del camí Ral, amb 10 torres medievals i 600 metres d’espectacular muralla, 200 m dels quals configuren un pas de ronda transitable.

Converteix-te en mestre i senyor de la vila medieval fent la visita amb la clau de la vila! Seràs el protagonista d’un recorregut al teu ritme, obrint i tancant els espais visitables: passejar pel camí de ronda de la muralla, accedir a la torre dels Frares i la torre d’Ararà i descobrir la cova del Relliguer!

Hostalric, un palau de pedra. T'hi esperen!

  Reserva, ara!

 
Comentaris

Destaquem