Humor i màgia al pregó de la Festa Major de Volpelleres: "Ho teniu tot"

Un monòleg que ha reivindicat la vida al barri i els equipaments que poc a poc ha anat aconseguint

El pregó de la Festa Major de Volpelleres ha sorprés a tothom. Energie Fitness ha estat el comerç escollit per fer els honors d'inaugurar la festa i ha triat l'humor com a eix per enviar el seu missatge.

Pregó d'Energie Fitness a la Festa Major de Volpelleres. FOTO: Lali Puig

"Teniu de tot: biblioteca, mercat, escola, institut... el millor gimnàs del món!", bromejava Roger Bosch, l'encarregat de l'espectacle. "He buscat a Internet com fer un pregó i em diu que intenti no ficar-me en jardins... a Sant Cugat és difícil".

Un cop ha acabat el monòleg, Bosch ha cantat "Volpelleres", una cançó composada per ell en honor a la Festa Major i al barri.

Per la seva banda, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha subscrit les paraules de Bosch i ha admés el paper que li toca al govern: "Sou un barri dotat de serveis, comerç de proximitat, una associació de veïns... Cal que l'Ajuntament estiguem a l'alçada per donar-vos els espais i equipaments necessaris".

Quan ha acabt el pregó d'Energie Fitness, ha tingut lloc l'espectacle de màgia amb el mag Darío Proximity, una proposta que sempre agrada tant a petits com a grans.

Consulta aquí el programa d'activitats per la Festa Major de Volpelleres

Màgia al pregó de la Festa Major de Volpelleres. FOTO: Lali Puig

Màgia al pregó de la Festa Major de Volpelleres. FOTO: Lali Puig

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem