Idees per a la teva celebració més especial

A la ciutat tens al teu abast diferents botigues amb tot el que necessites per al teu esdeveniment

Si estàs buscant idees per a una celebració especial a Sant Cugat, tens moltes opcions a la teva disposició. Els comerços de la ciutat ofereixen una gran varietat de productes i serveis per fer que la teva celebració sigui memorable.

Entre les moltes opcions que tens per al teu esdeveniment, a les botigues del municipi trobaràs diferents propostes de decoració i accessoris com ara flors, plantes o centres de taula.

flors celebracions

 

El TOT Sant Cugat et proposa diferents comerços per fer que el teu dia més especial sigui inoblidable.


Tota mena de decoració per a qualsevol celebració

especial celebracions jardiland santcugat

 

A Jardiland creuen que qualsevol bonica ocasió és motiu de celebració, i per posar-t’ho ben fàcil a la botiga de Sant Cugat trobaràs tot un munt d’articles de decoració, a més de belles flors i plantes, centres de taula…, que t’inspiraran per guarnir qualsevol espai i celebrar amb la família o amics moments inoblidables: ja sigui per celebrar el Dia de la mare, el teu aniversari, el teu Sant, la teva Graduació…

Vine a descobrir les noves tendències de primavera, els nous colors i materials, vímet, corda, vidre, teixit… en cobretestos, fanals, penjolls, estovalles, coixins... Prova també la flor seca, atractius testos, rams, composicions… Descobreix tota la selecció de quadres, rellotges, torxes, gandules, conjunts de mobles fins a espelmes, sticks perfumats i molt més que faran que les teves festes siguin sempre tot un triomf.

  Demana informació, ara!


Projectes florals per a celebracions especials

lourdes homs flowermade santcugat

 

El taller de disseny floral, Flowermade, que trobaràs al carrer Sant Jordi, número 5, pots trobar projectes florals per a casaments i tota mena d’esdeveniments. Amb el segell de l’artista santcugatenca, Lourdes Homs, tens mil i una idees originals.

A més a més, si vols sorprendre els convidats el dia del teu casament o qualsevol altre esdeveniment que tinguis previst, pots decorar qualsevol espai amb les propostes més fresques.

  Demana informació, ara!


Troba a la Guia de Sant Cugat propostes úniques per a la teva celebració

busca idees celebracions sancugat

 

A la Guia del TOT Sant Cugat, la Guia de Sant Cugat, tens una àmplia i variada oferta dels diferents comerços que ofereixen propostes per a la teva celebració. Des de restaurants, perruqueries i centres d'estètica, empreses especialitzades en decoració, botigues de moda i tèxtil llar.

  Consulta la guia, ara!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem