contingut promocionat
ALERTIS BROK

 

 

Per què és important tenir una assegurança mèdica durant la pandèmia?

La COVID-19 ha situat la salut com una de les principals preocupacions dels ciutadans

El març del 2020 el món va donar un tomb de 360 graus. El confinament obligat per la pandèmia de la COVID-19 va transformar la societat i va canviar les prioritats de la gent. Ara, la salut és encara més prioritària i tenir una assegurança mèdica és més necessari que mai.

Els avantatges de tenir una assegurança mèdica durant la COVID-19

Comptar amb una assegurança de salut privada és clau per garantir una atenció mèdica preferent en totes les especialitats i per evitar les llargues llistes d'espera dels hospitals públics en intervencions considerades com a no urgents. Cal no oblidar que les hospitalitzacions de positius de COVID-19 estan col·lapsant els hospitals públics i estan obligant a ajornar proves i intervencions quirúrgiques.

A més, les persones que tenen una assegurança mèdica poden demanar cita directament amb l'especialista sense haver de passar per un metge de medicina general. Un fet que escurça els temps per trobar una diagnosi mèdica i per començar el tractament.

D'altra banda, amb una assegurança de salut també tindran prioritat per fer-se proves PCR i test d'antígens en un centre privat. Ja hi ha cobertures mèdiques que inclouen descomptes importants en aquest tipus de proves.

Per últim, cal destacar que, a banda de facilitar proves COVID-19, les asseguradores han adaptat les cobertures mèdiques a les noves necessitats.

Quines són les noves necessitats que cobreixen les assegurances mèdiques?

Ara, en un context de pandèmia d'un virus respiratori greu les asseguradores han inclòs noves cobertures com la rehabilitació respiratòria, un tractament clau en pacients que han patit la COVID-19 o una pneumònia comuna.

Una altra cobertura que s'ha reforçat a les assegurances mèdiques és el de la salut mental, agreujada durant la pandèmia. S'han millorat les cobertures de psicòlegs i d'altres especialitats també relacionades amb conflictes emocionals i psicològics com els trastorns alimentaris.

També han donat un impuls al suport mèdic per a esportistes en la línia de reforçar la qualitat de vida dels pacients i prevenir complicacions i afectacions mèdiques.

Si vols que una assegurança mèdica privada augmenti el teu benestar en temps de pandèmia, contacta amb Alertis Brok.

T'assessoren i t'ajuden a protegir els teus interessos FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem