contingut promocionat
logo aproperties

 

 

Impressionant casa de disseny amb terrassa a Mira-sol

L'habitatge té 517 m², 5 habitacions, 4 banys, terrassa, piscina, jardí, gimnàs i 4 places de pàrquing

Vols viure en una casa unifamiliar de disseny situada a Mira-sol, a 10 minuts a peu de l'estació dels FGC de l'Hospital general de Catalunya i a 15 minuts a peu de l'estació del districte? La immobiliària aProperties t'ofereix aquest habitatge.

  Concerta una visita ara!

La casa, completa amb els detalls més minuciosos, està construïda sobre una parcel·la de 600 m² i disposa de 510 m² útils. A la planta hi ha un grandiós saló amb menjador, de doble alçada, amb sortida directa al jardí i la piscina, zona de barbacoa, menjador, etc.

Saló-menjador de la impressionant casa a Mira-sol de la immobiliària aProperties. FOTO: Cedida

Saló-menjador de la impressionant casa a Mira-sol de la immobiliària aProperties. FOTO: Cedida

Tornant a l'interior, el menjador delecta amb unes vistes premeditades a un petit oasi urbà que produeix hipnosi a les mirades que les contemplen. A tocar d'aquest espai hi ha la cuina-menjador, que fa de connexió entre la sala i la cuina, que disposa d'una illa i una taula per menjar, tipus barra.

A la planta baixa hi ha la primera habitació doble amb bany complet i un ampli despatx amb vista al jardí. També un generós safareig amb sortida a una zona separada per estendre la roba.

Passarel·la d'accés a  la impressionant casa de Mira-sol de la immobiliària aProperties. FOTO: Cedida

Passarel·la d'accés a l'estany de la impressionant casa de Mira-sol de la immobiliària aProperties. FOTO: Cedida

A la planta primera s'hi accedeix mitjançant una escala que discorre a través d'un gran finestral des del qual s'aprecia un estany amb un fons de graves blanques. Dues habitacions dobles comparteixen un gran vestidor i un bany complet. La suite, també disposa d'un bany complet, i una prestatgeria-biblioteca a la qual s'accedeix des d'una passarel·la de vidre, des de la qual es pot admirar tot el saló.

La segona planta disposa d'un gran estudi envoltat per una terrassa de 360 ​​graus, amb vistes panoràmiques del privilegiat entorn del Vallès.

Jardí de la impressionant casa a Mira-sol de la immobiliària aProperties. FOTO: Cedida

Jardí de la impressionant casa a Mira-sol de la immobiliària aProperties. FOTO: Cedida

La planta soterrània està distribuïda en una habitació per al servei amb el seu bany complet, un gran armari-celler que dona pas al garatge per a 3 cotxes, 1 traster i una cambra per a les instal·lacions.

Totes les qualitats d'aquesta casa són prèmium i han estat triades rigorosament. Des de les fustes Sukupira, la pissarra verda dels banys, les escales i exteriors d´IPE massís, el roure de la cuina, l'acer inoxidable a totes les baranes i la cuina, els vidres de seguretat i l'aïllament garantit. Corredisses de fusta a tot el perímetre de la casa i infinitat de detalls per descobrir.

Busques una impressionant casa de disseny amb totes les comoditats i a prop dels principals serveis? Tens disponible aquest habitatge a la immobiliària aProperties.

  Concerta una visita ara!

 
Comentaris

Destaquem