Un incendi al restaurant 9Reinas de Sant Cugat obliga a desallotjar el local

L'incendi va provocar també una fuita d'aigua i una inundació

Aquest dissabte al vespre la xemeneia extractora de la cuina va provocar un incendi al restaurant 9Reinas de Sant Cugat que va obligar a desallotjar el local. Van informar a les xarxes d'aquest incident els voluntaris de Protecció Civil que juntament amb la Policia Local van ajudar en el desallotjament.

Poc després de desallotjar el local, els bombers van arribar i van extingir l'incendi a les 10 de la nit. Segons aquest cos, la primera planta del restaurant estava plena de fum i l'incendi va foradar una canonada d'aigua que va provocar una fuita que va provocar una inundació.

 

A la sala de màquines del restaurant va cremar una màquina que va afectar també les parets i el sostre de la sala. Cinc dotacions de bombers van estar treballant fins a la 1 de la matinada per ventilar completament l'interior del local.

Aquest diumenge al matí encara es podia veure runa a l'entrada de l'establiment del succés d'ahir.

 

El fundador del grup 9Reinas, Carlos Gerardi, ha dit al TOT Sant Cugat que ara reformaran el local  i que aquest fet és un estímul més per seguir avançant, ja que aquest incendi és, com la COVID-19, una prova més per superar. En deu dies el restaurant tornarà a estar operatiu.

El Fundador del grup 9Reinas, Carlos Gerardi, davant del local. FOTO: JLSilva

El Fundador del grup 9Reinas, Carlos Gerardi, davant del local. FOTO: JLSilva

 
Comentaris

Destaquem