contingut promocionat
organ logo

 

Increïble planta baixa a la venda a la zona del Golf

L'immoble compta amb 3 dormitoris, 2 lavabos complets i una àmplia terrassa amb vistes a la natura

Si estàs buscant comprar una planta baixa, que disposi d'una gran terrassa i que se situï en una zona tranquil·la i idíl·lica, no perdis l'oportunitat de donar un cop d'ull a aquest habitatge, situat a la zona del Golf, a només 5 minuts de l'estació dels Ferrocarrils i de tots els serveis que puguis necessitar.

L'habitatge, amb 116 m2 de construcció, compta amb 3 dormitoris, un dels quals és suite i disposa d'un lavabo complet. Pel que fa a les altres 2 habitacions, una d'elles és doble i l'altre individual. A més, els 3 dormitoris compten amb parquet a terra i amb calefacció amb bomba de calor.

Villà 121 (12)D'altra banda, l'immoble té un altre lavabo complet i compta amb un ampli i acollidor menjador de 35 m2, amb accés a la cuina, tots ells molt lluminosos per la seva sortida a la terrassa. A més, hi ha aire condicionat, també amb bomba de calor, per combatre els càlids dies d'estiu.

Villà 121 (1)Finalment, l'habitatge disposa d'una gran terrassa de 55 m2 amb diferents racons on poder gaudir de tota la tranquil·litat que aporta la zona i d'unes meravelloses vistes a la natura. Amb tot, una fantàstica planta baixa, de la immobiliària Organ, per entrar ja a viure i poder compartir amb els teus cercles pròxims.

Villà 121 (23)

 

 
Comentaris

Destaquem