FOTOS: Els infants han tornat a les aules amb les mascaretes i grups bombolles presents

21.578 infants de Sant Cugat han arrencat un nou curs escolar, marcat de nou per la Covid-19

Les escoles han tornat a obrir les seves aules després de quasi 3 mesos de vacances d'estiu, el dilluns 13 de setembre, i ho han fet amb un ull posat en la Covid-19, i és que tot i que algunes de les restriccions del curs passat s'han flexibilitzat, encara es mantenen d'altres per evitar l'expansió de la pandèmia. Amb això, les entrades esglaonades, els somriures dels infants per retrobar-se amb els amics o els plors i les vergonyes dels més petits han estat els protagonistes de les primeres hores d'aquest matí.

Primer dia d'escola al CEIP Pi d'en Xandri. Foto: Anna Bassa


A diferència de l'any passat, els pares dels alumnes de P-3 i P-4 han pogut acompanyar als seus fills a les aules, una mesura de nova implementació. Pel que fa a les mesures anticovid, els infants hauran de tornar a fer quarantena de 10 dies sempre que hi hagi un positiu en l'aula, excepte aquells alumnes de secundària que tinguin la pauta completa.

Un any més es manté l'obligació d'utilitzar la mascareta en les aules per als alumnes més grans de 6 anys, tot i que en el patí, els infants podran no portar-la posada, sempre que estiguin amb el seu grup de convivència. D'altra banda, els infants sí que hauran de portar mascareta si interactuen amb altres grups bombolla a l'hora d'esbarjo.

Amb tot, 21.578 alumnes han iniciat un nou curs escolar a Sant Cugat (d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius), un curs que un any més estarà marcat per la Covid-19.

 
 
Comentaris

Destaquem