Ingressen a presó dos homes detinguts per robar en una casa a Sant Cugat

La detenció va tenir lloc el 29 de novembre

Els Mossos d’Esquadra de Sant Cugat i de la Unitat d’Investigació de Rubí van detenir dos homes de nacionalitat albanesa, un de 30 anys i veí de Sabadell i l’altre de 24 anys i amb domicili desconegut, com a presumptes autors d’un robatori amb força en un domicili de Sant Cugat.

Sobre les 19:00 hores del 29 de novembre una patrulla de Mossos va localitzar dos homes vestits amb roba fosca i amb actitud sospitosa, els quals, en veure la policia es van amagar darrera una furgoneta estacionada. Els agents els van localitzar i quan anaven a identificar-los van veure que darrera la furgoneta havien llençat una bossa amb joies, principalment arracades i anells d’or i pedreria, també hi havia dos parells de guants i un tornavís de grans dimensions, ambdós objectes que s’usen habitualment per cometre robatoris.

Durant l’escorcoll que els agents van fer al primer home li van trobar una llanterna i diners en efectiu, mentre que l’altre portava una llanterna, un tapa boques de color negre i un telèfon amagat dins un dels mitjons.

En el transcurs d’aquests fets, els agents van ser informats que s’acabava de produir un robatori amb força en una casa a escassos 100 metres del lloc de la identificació. Per aquesta raó, uns dels agents es va desplaçar fins la casa violentada amb les joies intervingudes, joies que  van ser reconegudes pels seus propietaris immediatament.

Per tot aquests fets es va procedir a la detenció d’aquests dos homes com  a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

D'altra banda,  la Unitat d’Investigació de Rubí també va relacionar un dels detinguts, en concret el de 24 anys, amb un altre robatori amb força que s’havia produït a Castelldefels el mes de juny passat. L’altre arrestat també havia estat detingut a Lleida el mes de març d’enguany per pertànyer a una banda criminal especialitzada en robatoris amb força, en concret se’l va relacionar amb 34 fets.

Els detinguts van passar a disposició judicial el dia 1 de desembre davant el Jutjat de Guardia de Rubí el qual va determinar el seu ingrés a presó.

Aquesta detenció s’emmarca dins de l’operatiu policial preventiu per evitar els robatoris interior de domicili que duen a terme els Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Cugat.

Aquesta mateixa setmana, la Policia Local ha detingut a 4 lladres d'una banda organitzada a Valldoreix. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem