contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

L'innovador i efectiu tractament que combat tots els símptomes de la menopausa

Només el 15% de les dones rep una teràpia eficaç per pal·liar els símptomes de la menopausa

La menopausa succeeix quan els ovaris de la dona deixen de produir hormones femenines, específicament estrogen, progesterona i testosterona. La menopausa comporta una sèrie de símptomes molt molestos que acostumen a aparèixer durant aquesta etapa com:

  • Sufocacions / fogots
  • Suors nocturnes
  • Insomni, problemes per dormir
  • Canvis en l'estat d'ànim
  • Sequedat vaginal i relacions sexuals doloroses

 


 menopausa Sant cugat grup policlinic

No hem de normalitzar viure amb aquests símptomes

Un estudi publicat recentment per la revista Cell, que comprèn més de 70 anys de recerca en menopausa, valora aspectes com què passa, com es manifesta i quin és el millor abordatge terapèutic dels seus símptomes. Una de les conclusions que més criden l'atenció d'aquest estudi és que el 85% de les dones no rep un tractament eficaç.

Una teràpia personalitzada, segura i eficient

A Policlínic Torreblanca estudien quin és el millor abordatge terapèutic per a cada persona per tal de poder oferir un tractament personalitzat segons els símptomes que presenta i la seva severitat.

Actualment, Transdermal és la teràpia personalitzada, segura i eficient de complements bioidèntics d'origen vegetal (sense efectes secundaris) que contribueix a millorar la qualitat de vida de les dones. Aquesta teràpia ja està disponible a Sant Cugat en el centre mèdic de Policlínic Torreblanca.

Consisteix en un implant, de la mida d'un gra d'arròs, que es personalitza per a cada pacient en funció de les seves necessitats i carències. El tractament es realitza en la mateixa consulta i en tan sols uns minuts. Són milers les dones que han aconseguit gaudir d'aquesta etapa fent front als símptomes de la menopausa amb aquest tractament i aquí et deixem un testimoni.

Policlínic Torreblanca

Avinguda Torreblanca, 2-8 1a planta

Telèfon: 93 515 28 28 

WhatsApp: 699 619 081

www.grup-policlinic.com

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem