contingut promocionat
InstalFactor logo jpg

 

 

Instal·lacions integrals i climatització en temps de pandèmia

InstalFactor, amb més de 20 anys d’experiència en el sector, aposta per instal·lacions i solucions de climatització de baix consum per tots els beneficis que comporten

InstalFactor és una empresa dedicada a tota mena d'instal·lacions per a la llar, així com electricitat, lampisteria, domòtica, energies renovables i climatització, adaptada a la nova situació postpandèmia per oferir el millor servei.

Tot el seu personal respecta les mesures higièniques, així com l'ús de mascareta, gel hidroalcohòlic i la distància de seguretat i compta amb una alta qualificació per proporcionar la màxima qualitat possible.

El grup aposta, a més, per solucions de climatització de baix consum per tots els seus avantatges, com ara l'estalvi econòmic i el respecte per l'entorn natural. Instal·len els seus serveis tant en habitatges unifamiliars com plurifamiliars.

Si estàs interessat en tots els serveis que ofereix l'empresa, no dubtis en posar-te en contacte amb ells. Ben aviat es posaran en contacte amb tu i atendran tots els teus dubtes i necessitats.

Instal Factor t'ajuda en els teus projectes d'electricitat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem