contingut promocionat
vivim solar logo

 

 

Instal·lacions solars referents en excel·lència

Els clients de Vivim Solar amortitzen les instal·lacions solars abans que la mitjana estatal

‘Vivim Solar’, nascuda l’any 2019 a Sant Cugat, és una enginyeria i instal·ladora de plaques solars fotovoltaiques que ofereix als seus clients projectes “claus en mà”. S’ocupen de tot el procés del projecte, des de l’inici fins al final. Des de les consultes prèvies de disseny fins a la tramitació de llicències, subvencions, instal·lacions i posada en funcionament. Compten, a més, amb personal propi, tant enginyers com instal·ladors amb experiència destacada en el sector.

Els serveis

L’empresa ofereix als seus clients, particulars i petits industrials, instal·lacions fotovoltaiques per a l’autoconsum elèctric. També proposa punts de recàrrega de vehicle elèctric integrats amb el sistema d’energia fotovoltaica, que és un producte especial dels equips que instal·la Vivim Solar, així com altres consums domèstics importants, com bombes de calor, piscines i climatització.

plaques solars VivimSolar

Plaques solars de Vivim Solar. FOTO: Cedida

Tracte de proximitat

L’empresa, impulsada per gent de Sant Cugat de tota la vida, es distingeix per ser una empresa propera i per la voluntat de fer les coses ben fetes per damunt de tot. Aquest objectiu és el que motiva a la gent de ‘Vivim Solar’ a seguir endavant. Per coses ben fetes, entenen la qualitat del projecte i l’execució de la instal·lació utilitzant materials i equips de primera qualitat i tenen les màximes garanties. Proporcionen instal·lacions amb tot el material garantit durant 25 anys i 4 anys de garantia de la instal·lació.

Ideal per a Sant Cugat

La ciutat de Sant Cugat és perfecta per a les instal·lacions de ‘Vivim Solar’ perquè es realitzen en habitatges  que acostumen a tenir un objecte que pot interferir en la producció solar, així com arbres, xemeneies, antenes, parets mitgeres o altres edificis. I això l’empresa ho resol de la manera més eficient que existeix, a través d’optimitzadors de potència. ’Vivim Solar’ és una empresa amb futur que vol ser un referent d’excel·lència en el sector.

 
Comentaris

Destaquem