Investiguen dues agressions sexuals a dues dones a Collserola

Els fets van passar a la zona de La Rierada, a tocar de La Floresta

Els Mossos d’Esquadra investiguen dues presumptes agressions sexuals a dues dones a Collserola, al terme municipal de Molins de Rei, segons ha avançat El Periódico. En el primer cas, la víctima ha denunciat haver patit una agressió verbal la tarda del 23 de desembre quan caminava per la zona de la Rierada, a tocar de La Floresta, i un home li va demanar tenir relacions sexuals. Ella va fugir fins que va poder avisar la Guàrdia Urbana.

Poc després, prop del circuit del Terral, una veïna que feia esport va escoltar els crits d’una dona, que va trobar retinguda per un home que l’agafava dels cabells. D’aquest segon cas no hi ha denúncia presentada. Les dues víctimes han descrit l’agressor amb característiques similars.

Persecució del presumpte agressor

Segons recull el rotatiu, la veïna que va auxiliar la segona víctima va veure com l’home l’estava retenint amenaçant-la amb un ganivet. La dona va advertir que trucaria a la policia. Això va espantar agressor, el qual va fugir en bicicleta emportant-se la motxilla que duia la víctima.

Poc després, un ciclista que feia esport per la zona va perseguir el fugitiu per reclamar-li les pertinences de la noia. Un cop el va atrapar, explica el diari, l’home va accedir a retornar la motxilla a canvi de 10 euros.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem