Ja brilla la història màgica de Nadal a Sant Cugat amb l'encesa de llums

La tradicional encesa de llums ha donat el tret de sortida a les celebracions al municipi

La tradicional encesa de llums a la plaça d'Octavià de Sant Cugat del Vallès ha donat un any més el tret de sortida a la celebració de Nadal a la ciutat. Un any més, famílies senceres s'han aplegat a la plaça per viure aquest moment màgic aquest dilluns, 3 de desembre.

L'encarregada de rebre'ls ha estat l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, qui ha encoratjat els assistents a viure "la història màgica de Nadal". Una història en la qual "passaran moltes coses", ha dit, fent referència a la multitud d'activitats previstes fins al dia de Reis a la ciutat, amb propostes per a totes les edats.

Encesa de llums de Nadal. Foto: Bernat Millet.

La plaça d'Octavià ha acollit l'encesa de llums. FOTO: Bernat Millet

La plaça d'Octavià ha acollit l'encesa de llums. FOTO: Bernat Millet

Enguany, els encarregats de fer el compte enrere han estat els membres del Consell d'Infants del municipi. Després d'aquest instant, la plaça s'ha il·luminat i ha començat la festa amb la música de Balkan Paradaise Orchestra i la xocolatada per a tots els assistents.

Comença d'aquesta manera la celebració de Nadal a Sant Cugat, que es viurà amb unes 180 activitats arreu del municipi per a tots els gustos i edats.

Més info: 180 activitats i campanades a la plaça d'Octavià per celebrar Nadal a Sant Cugat

No hi ha faltat la música. FOTO: Bernat Millet

No hi ha faltat la música. FOTO: Bernat Millet

 

 
Comentaris

Destaquem