Ja es coneixen els guanyadors del 26è TOT Fotoportada

Enguany s'han presentat més de 1.000 fotografies, entre la categoria de web i Instagram, en una edició que s'han repartit més de 8.000 euros en premis

El TOT Sant Cugat ja ha fet entrega dels premis als 23 guanyadors del TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya 2023, un concurs de fotografia arrelat al municipi i que celebra la seva 26a edició. Ha estat en un acte el dimarts 24 d'octubre a la plaça de Barcelona, amb més d'un centenar de persones. Amb això, la imatge Puffin - Illes Feroe, de Santi Avila Alguera , ha estat la vencedora de la categoria web, mentre que Tafanera, de @betaspl, ha estat la guanyadora de la categoria Instagram.

1r premi web TOT Fotoportada 2022. FOTO: Bernat Millet.

Puffin - Illes Feroe, de Santi Avila Alguera,1r premi web TOT Fotoportada 2023. FOTO: Bernat Millet.

1r premi Instagram TOT FOTOPORTADA 2023. Bernat Millet

Tafanera, de @betaspl 1r premi Instagram TOT FOTOPORTADA 2023. Bernat Millet

1r premi categoria web del TOT Fotoportada 2023: Puffin · Illes Feroe. FOTO: Santi Avila Anguera

En aquesta edició, que celebra 26 anys, s'han presentat més de 1.000 fotografies entre la categoria web i Instagram, i s'han repartit més de 8.000 euros en premis entre sopars, nits en hotels i spas, massatges o xecs de compra per a botigues locals, entre altres. L'acte, que ha reunit més d'un centenar persones, també ha donat el tret de sortida de l'exposició amb totes les fotografies, les quals es podran veure durant un mes a la plaça de Lluís Millet, a la plaça de Barcelona, a la plaça de Can Quitèria i a la plaça d'Octavià.

Durant el lliurament de premis del TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya 2023, Laura Grau, directora general del TOT, ha celebrat que el concurs fotogràfic s'hagi convertit en un referent a Sant Cugat, ciutat de la qual ha volgut destacar la seva riquesa en molts àmbits, "és una ciutat de nens, és una ciutat d'oportunitats, és una ciutat d'espais verds, on la renda per càpita també és de les més altes de les ciutats, però avui hem de destacar que és una ciutat molt rica en artistes i participació", una mostra d'aquesta riquesa es troba en el concurs del TOT Fotoportada.

Tots els guanyadors i guanyadores del Tot Fotoportada 2023. FOTO: Bernat Millet.

L'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha agraït la feina de la premsa de proximitat que explica el dia a dia del poble i en especial al TOT, "per ser un actor propi de la ciutat, un actor que fa ciutat i ajuda a créixer a moltes iniciatives". A més, ha dit el que són per ell els tres trets diferencials d'aquest concurs de fotografia: "és molt participatiu, és popular i les fotografies són úniques".

Amb tot, punt final a la 26a edició del TOT Fotoportada, un concurs de fotografia arrelat al municipi i que va arrencar l'any 1997, en una edició molt familiar sota la batuta del director d'aquell moment, Josep Maria Vallès, juntament amb Ramon Grau. En aquella primera edició, l'entrega de premis i l'exposició de les fotografies es va realitzar a la botiga de fotografia Zoom, de la família Rueda.

Guanyadors de la 26a edició

En aquesta 26a edició han participat més de 1.000 fotografies, entre web i Instagram. Així doncs, Puffin · Illes Feroe, de Santi Avila Alguera, ha estat la vencedora de la categoria web, mentre que La tercera joventut · Cambrils, de Jordi Campos Miralles, ha estat segona i Sortida del sol a Bromo · Volcà Bromo, Indonèsia, d' Eduard Casellas Bosch, ha estat tercera.

Pel que fa a la categoria Instagram, la fotografia vencedora ha estat Tafanera, de @betaspl. A més, Somnis d'estiu, de @merifarssac, ha estat segona, mentre que Comienza el verano, de @jadraque77, ha sigut tercera.

El TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya ha comptat per tercer any amb el premi popular. En aquesta ocasió, la fotografia guanyadora ha estat Summer Vibes · Sant Cugat, de Clàudia Riera Ayala, en una votació en la qual han participat més de 1.700 lectors del TOT Sant Cugat.

Premi votació popular TOT Fotoportada 2023. FOTO: Bernat Millet.

Summer Vibes · Sant Cugat, de Clàudia Riera Ayala, Premi votació popular TOT Fotoportada 2023. FOTO: Bernat Millet.

Entrega de premis del TOT Fotoportada 2023. FOTO: Bernat Millet.

Entrega de premis del TOT Fotoportada 2023. FOTO: Bernat Millet.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem