Ja es coneixen els horaris dels centres sanitaris de Sant Cugat a l'estiu

Els CAP de Sant Cugat redueixen els seus horaris a l'estiu

Ja són oficials els horaris d'estiu dels centres sanitaris santcugatencs. Enguany hi ha novetats respecte a l'any passat i es que a excepció del CAP Can Mates, tots romandran tancats a les tardes i, per reforçar els serveis sanitaris de la ciutat, s'ha creat el Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP), obert 24 hores. D'altra banda, els consultoris de Les Planes i La Floresta també limitaran els seus horaris. En el cas de Les Planes, l'atenció sanitària serà els dijous de 8 a 15 h i el de La Floresta atendrà d'infermeria a adults de 8 a 15 i atenció mèdica dimarts i dijous a les mateixes hores. Pel que fa als infants, podran visitar-se al CAP de Can Mates tot el día o als CAP de Sant Cugat i Valldoreix als matins.

A l'estiu de 2021 els horaris dels centres sanitaris s'allargaven fins a les 20 h al mes de juliol. A les tardes d'agost, Can Mates atenia només als nens, Sant Cugat a tots els adults i el CAP de Valldoreix servia com a centre de vacunació contra la covid-19. Pel que fa als consultoris de barri, el de La Floresta obria els matins de dimarts a dijous al juliol i només dimarts a l'agost. En el cas del consultori de Les Planes, obria dijous matí i va estar tancat durant tot l'agost.

ELS HORARIS 

Els horaris d'estiu del centres sanitaris 2022

Els horaris d'estiu del centres sanitaris 2022

 

Davant aquesta situació, en l'últim ple municipal el passat 20 de juny, es va aprovar una moció per demanar a la Generalitat l'obertura dels centres durant tot l'estiu i l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha demanat una reunió amb el conseller de Salut, Josep Maria Argimon.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem