Ja hi ha data per una nova campanya de la vacunació contra la Covid

Els majors de 60 anys es podran començar a vacunar a partir del 15 d'octubre per la covid i la grip

El departament de Salut començarà a vacunar contra la grip i la covid els usuaris de residències a finals d'aquest mes de setembre i a partir del 15 d'octubre ho farà en majors de 60 anys, població vulnerable o amb factors de risc i professionals. Pel que fa a la bronquiolitis, a partir d'octubre es començarà a immunitzar els nens que neixin aquell mes, i també s'aplicarà a aquells que han nascut en el darrer mig any.

De fet, la campanya de la vacunació contra la Covid s'ha avançat una setmana. El motiu és que s'ha detectat un augment lleuger de casos de covid, amb una taxa que ronda els 130 casos per cada 100.000 habitants a l'Atenció Primària, tres dels quals necessiten hospitalització, segons va fer públic el Ministeri de Sanitat

En declaracions a RAC1, el conseller de Salut, Manel Balcells, va explicar que aquesta tardor també arrencarà el procés per protegir els nadons envers la bronquiolitis. “La immunització començarà el mes d’octubre i cobrirà tots els nadons nascuts en els propers sis mesos i també els que van néixer sis mesos enrere”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem